Over Bel 1870

Veel mensen denken dat alles wat er aan informatie te vinden is op het internet met Google op te vragen is. Maar niets is minder waar. Er zijn miljoenen pagina’s van websites die Google niet kan indexeren omdat deze websites de Googlerobot simpelweg blokkeren. Dus kan Google ook geen informatie tonen over wat er op deze websites te vinden is.

Er zijn honderden zoekmachines, velen met zijn eigen specialiteit (zie bijv. Meta)

Met andere zoekmachines zijn deze websites wel te vinden en heb je dus toegang tot veel meer informatie dan alleen Google heeft. Bel1870.nl weet precies welke zoekmachine je moet gebruiken om de gewenste informatie op te halen. Zoek je een telefoonnummer, (e-mail)adres, postcode of wat dan ook, Bel1870.nl zoekt verder waar Google stopt!

Kan je het antwoord daarom niet in Google vinden, bel dan met 1870 (90 cpm) en wij helpen u graag verder.

Zeer uitgebreide database met gegevens!

Bel1870.nl is o.a. een directory van nummers van verschillende klantenservices van grote en middelgrote bedrijven en organisaties. Middels uitgebreide informatie trachten wij een nuttige aanvulling te zijn op het internet. Bel1870.nl zal continu haar database met bedrijfsvermeldingen uitbreiden en de klant voorzien van de gezochte informatie. De meerwaarde die Bel1870.nl levert zit ‘m in het snel vindbaar zijn via de Google zoekresultaten, zodat klanten zo snel mogelijk in contact kunnen treden met de partij die men zocht.

Overheidsorganen en grote bedrijven ‘verstoppen’ hun telefoonnummers

Overheidsorganen en grote commerciële organisaties lijken hun telefoonnummers bewust zo goed mogelijk te verstoppen op hun website. Alsof men liever niet heeft dat er gebeld wordt. Bel1870.nl adverteert in de zoekmachines om bepaalde organisaties sneller benaderbaar te maken via de telefoon. Aan het adverteren in Google en overige zoekmachines kunnen hoge kosten verbonden zijn. Bel1870.nl kiest er voor om via een betaald 0900-nummer deze kosten te compenseren. Uiteindelijk is het de bedoeling de klant zo spoedig mogelijk in contact te brengen met de gezochte organisatie of persoon.

Bel1870.nl is een concept van Caramello Online Services B.V.

Nieuwe Gracht 55

2011 ND Haarlem